Piet parasiet
Door: Josefien
07 September 2005 | Peru, Cuzco
Want ik ga Cusco vanavond om 6 uur verlaten. Mijn woonplaats voor 2 maanden ga ik gedag zeggen, maar met een hele goede reden, ik ga namelijk mijn terug reis beginnen. Vanavond vertrek ik voor een 12 uur durende busreis naar Nasca, om vervolgens Ica en Pisco te bezoeken, vervolgens zal ik in Lima de laatste nacht doorbrengen en dan eindelijk naar onder zeeniveau vertrekken!!!!!!!!!!
Maar om dit alles te kunnen doen, moest ik natuurlijk mijn grote backpack inpakken. En ja das makkelijker getypt dan gedaan!! Wat heb ik het zwaar, ik kan niet kiezen wat ik nou mee moet nemen en wat niet, waar ik het moet laten en hoeveel kilootjes mijn tas nou eigenlijk weegt!
Na flink afwegen moet ik met pijn in mijn hard mijn zuurstokroze pink panter pyama hier laten..............Welke me 2 maanden lang warm heeft gehouden in de eenzame nachten en welke menig medebewoner een lachstuip heeft bezorgt!!! Toch ga ik hem missen.
Het zwaarst valt me toch wel om afscheid te nemen, mijn maatjes gedag zeggen, waar ik de afgelopen maanden veel mee gedeelt heb. Al die bijzondere dingen, maar ook de momenten waarop je het thuisfront mist!!
Maar gelukkig binnen vijf dagen hoef ik jullie niet meer via mijn site op de hoogte te houden, maar kan ik gewoon effe bellen om bij te kleppen en kan ik real life kroelen............IK MIS JULLIE e zoal in de terminader gezegt werd I LL BE BACK!!
08 September 2005 - 08:27
Greet:
Lief josje..wat zal het vreemd zijn om alles achter te moeten laten..nu je overal zo gehecht aan bent geraakt!(laat mijn cadeautje maar daar...dan kun je de pink-panter pyama meenemen!!haha)
Ik ben ook héél blij dat je weer terug komt!!!Ik verlang al naar dinsdag (of woensdag)!!Poep die parasiet maar snel uit...want "geen gehos..in de darmen van jos!"
Ik moet snel weg..maar schatje...hoe je taai..geniet nog even van alle mooie dingen..je maatjes..en natuurlijk de omgeving..want dat is zo weer klaar hoor!!
Dikke vette kus..Greet -
08 September 2005 - 14:42
Lisanne:
He Josefien!
Beetje raar zo´n lege kamer maar gelukkig had je genoeg spullen achter gelaten haha. Verder nog de groeten van Norma en Mauro, die missen je ook al! Heel veel plezier de komende dagen en nos vemos en Brabant!! x -
09 September 2005 - 06:15
Connie:
en bij dit bericht geen fotos van Piet of van Pink, jammer hoor!