Señor Mauro en Señorita Norma
Door: Josefien
03 September 2005 | Peru, Cuzco
Laten we er geen doekjes om winden, (ook hier heb ik wat last van) spetterpoep is klote. Ik weet het het klinkt niet erg lady like allemaal, maar ja, jullie willen verhalen horen, dus ik vertel gewoon de waarheid!!
Nu kunnen mijn papa en mama nooit of te nimmer vervangen worden, maar nu ik me zo klote voel ben ik heel erg blij met señor Mauro en señorita Norma. Meneer Mauro is de nachtbewaker en mevrouw Norma is de kokkin/schoonmaakster van de residence waar ik verblijf.
Zodra Norma doorkreeg dat ik niet zo lekker was zorgt ze ontzettend goed voor me. Ze maakt iedere dag een drankje voor, met joost mag weten wat erin zit (en dat kunnen vreemde dingen zijn hier in Peru), maar ze beweerd bij hoog en laag dat het goed is voor mijn maag. Dus wat doe je dan, je drinkt deze vieze, witte, pekkige vloeistof op. Helaas heb ik er nog geen baat bij, maar optimistisch als altijd, wat niet is kan natuurlijk nog komen!
Meneer Mauro heeft de afgelopen drie dagen een kruik voor me gemaakt om tegen mijn maag aan te leggen, lief he!! Ik heb hem nog niet durven te vertellen dat ik de kruik de afgelopen nachten gebruikt heb om mijn voeten optewarmen.........
Nou er wordt hier dus goed voor me gezorgt. Janneke en Lisanne halen brood voor me en gatorade, wat goed schijnt te zijn. Mij kun je alles wijsmaken als ik er maar vanaf kom, want ik ben het goed beu!!
Morgen willen we naar een speciale markt gaan in de buurt van Cusco ongeveer een uurtje met de bus. Ik heb besloten dat ik maar mee ga. Geladen met twee wc rollen en wat plastic zakken kan me niks gebeuren toch???
03 September 2005 - 21:42
Ina En Luc:
Meissie, we wensen je heeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeel beterschap, -
03 September 2005 - 23:01
Mieke:
he joos, bekijk alles zonnig!!! zo vliegen de kilo's eraf. hou vol en wordt snel weer beter. we kijken uit naar je terugkomst.
dikke kus -
04 September 2005 - 08:54
Evelien:
Joos,
heel veel beterschap en laat je maar lekker verwennen en verzorgen. We zijn hier al aan het aftellen!
Tot snel!
Dikke Kus Eef -
05 September 2005 - 16:43
Greet:
Hoi lief josje, het is vast klote om je zo rot te voelen in een ver land..maar ik ben blij dat er een beetje naar je omgekeken wordt! Dat stelt me gerust!nog een weekje en dan ben je weer thuis joh!!Echt fantastisch!!Ik heb zin om weer lekker met je te 'huggen'!!Ik wacht met smart op je thuiskomst!! Doe nog wat je wilt doen daar in peru..en neem maar gewoon schijtlint en -zakken mee...wat kan jou het schelen!!Ik vind je toch wel leuk...en wat ze daar van je vinden ...ach..je bent toch lekker volgende week weer thuis!!JIPPIE!!!!
Dikke kus..greet (luv ya!!) -
05 September 2005 - 16:49
Ilse:
He josefien.. Leuke verhalen en foto's joh, gezellig om er zo ook iets van mee te krijgen (stik jaloers als ik ben). En wij maar repeteren als gekken... Hoop dat je snel weer aan de betere hand bent, zodat je nog even kan genieten! Haal er nog alles uit wat er in zit... Veel succes nog!
Ilse -
07 September 2005 - 13:49
Maaike:
Hé Joos,
Ik hoop dat je nu inmiddels verlost ben van je darmproblemen!
En we zien je gauw.
X Maaike